Volterman Smart Wallet – Portofelul inteligent care te anunță când îl pierzi, si poate fi urmărit prin GPS și îți trimite poze cu hoțul

Dacă-ți pierzi portofelul, automat îți pierzi buletinul, cardul bancar, banii de buzunar, abonamentul la metrou, la RATB și orice altceva mai ai prin el. Un gând înfiorător. Noul smart-wallet ne promite că putem dormi liniștiți chiar și în eventualitatea aia.

Numele lui e Volterman și e fratele siamez al telefonului tău. Când îți uiți telefonul pe undeva, portofelul declanșează o alarmă. Când îți uiți portofelul, telefonul e cel care-ți trimite disperat notificări. Ba chiar se folsește de GPS ca să-ți localizeze în timp real portofelul pe hartă. În cazul în care ți-a fost furat, hoțul e fotografiat imediat ce își bagă nasul prin lucrurile tale. Pozele ajung instant pe telefonul tău, ca să știi exact după cine să te uiți în momentul în care ajungi la X-ul de pe hartă.

Ziceam că acest smart-wallet e, practic, fratele siamez al telefonului tău. Asta nu doar pentru că sunt de nedespărțit, ci și pentru că îl sprijină ori de câte ori e nevoie. Volterman poate acționa ca un încărcător wireless pentru smartphone și poate fi încărcat la rândul lui tot fără cablu. Când ai nevoie urgentă de net, portofelul inteligent se transformă în Hotspot portabil.

Volterman e dotat cu Bluetooth 5.0, baterie până la 5.000 mAh, GPS, 3G, cameră foto și 512 MB RAM. Practic, e un fel de smartphone fără display. Prețul unui astfel de mriacol tehnologic pornește de la 98$ (aproape 400 de lei) și poate ajunge până la 365$ (vreo 1.500 lei).

 Dacă portofelul inteligent chiar e așa deștept pe cât susține, ne-ar putea scuti de multă bătaie de cap. Vom afla cum stau lucrurile abia în decembrie, când apare pe piață.

Be the first to comment on "Volterman Smart Wallet – Portofelul inteligent care te anunță când îl pierzi, si poate fi urmărit prin GPS și îți trimite poze cu hoțul"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*